Korzystasz ze starej wersji przeglądarki. Zaktualizuj swoją przeglądarkę, aby usprawnić działanie strony i zwiększyć bezpieczeństwo.

Wielka_Brytania_Kampania_1_Milion_Przejazdow

megabus.com oferuje milion biletów za 3 GBP* w wielkiej promocji letniej na terenie Wielkiej Brytanii

• Niskobudżetowy operator autokarowy rozpoczyna ogromną wyprzedaży miejsc podróżnych
  • Okazyjne taryfy dostępne w całej Wielkiej Brytanii przyczynią się do rozwoju turystyki i komunikacji
  • Wyprzedaż biletów na www.megabus.com

Niskobudżetowy operator autokarowy megabus.com rozpoczął jedną z największych wyprzedaży miejsc podróżnych, oferując milion biletów po 3 GBP* każdy, w ramach ogromnej krajowej letniej promocji.

Popularna firma autokarowa – część Stagecoach Group – wspomaga rozwój komunikacji i turystyki, oferując tanie miejsca podróżne klientom w całej Szkocji, Anglii i Walii od teraz do 2 października.

Wyprzedaż pomoże ludziom skorzystać z rosnącego trendu spędzania wakacji w Wielkiej Brytanii. Badania opublikowane w zeszłym miesiącu przez turystyczną grupę marketingową Sojern wykazały doroczny wzrost ilości osób planujących letnie podróże w Wielkiej Brytanii o 23,8 % w 2017 roku.

Badanie wykazało również, że ponad połowa brytyjskich turystów zamierzających odpoczywać bliżej domu tego lata planuje krótkie wyjazdy trwające do 3 dni, co stanowi wzrost w ciągu ostatniego roku**.

Aby uzyskać zniżki cen przejazdów megabus.com, wystarczy, że pasażerowie dokonają rezerwacji biletów na cztery tygodnie przed podróżą. Bez względu na to, czy klienci pragną zdobyć bilety na wyjazd weekendowy lub przejazd na nowych trasach megabus.com do lotnisk Heathrow i Gatwick, taryfa okazyjna w ofercie oznacza więcej pieniędzy w ich kieszeni po dotarciu do miejsca przeznaczenia.

Niektóre z miejsc docelowych objętych ofertą to m.in. Bath, Cardiff, lotnisko Heathrow, lotnisko London Gatwick, Bristol, Londyn, Cheltenham, Gloucester, Newcastle, Manchester, Plymouth, Falmouth, Glasgow i Edynburg.

Wszystkie przejazdy megabus.com odbywają się w pojazdach z bezpłatnym dostępem do sieci Wi-Fi, gniazdami zasilania, klimatyzacją i toaletami.

Bilety objęte zniżką są dostępne na portalu www.megabus.com

Dyrektor Zarządzający megabus.com Edward Hodgson powiedział: „Jest to jedna z naszych największych wyprzedaży biletów, która nawiązuje do zeszłorocznego sukcesu tej samej promocji. I jest to fantastyczna wiadomość dla naszych klientów. Milion biletów w cenie 3 GBP* od teraz do października umożliwia zapłacenie jeszcze mniej i zaoszczędzenie większej ilości pieniędzy na letnich przejazdach.

„Mamy nadzieję, że zwiedzanie fantastycznych miast w ramach naszej sieci będzie jeszcze łatwiejsze tego lata – oszczędzając na koszcie podróży, będzie można więcej wydać podczas pobytu. Mamy nadzieję, że latem powitamy jeszcze więcej pasażerów na pokładach naszych coraz bardziej ekologicznych i wygodnych autokarów”.

megabus.com, część grupy Stagecoach w Szkocji, działa od 2003. Firma rozszerzyła działalność z Wielkiej Brytanii na Amerykę Północną w 2006 r.

megabus.com obsługuje ponad 15 milionów pasażerów rocznie w Wielkiej Brytanii i Ameryce Północnej.

*Przejazdy od 3 GBP* plus 50 pensów opłaty rezerwacyjnej. Usługa uzależniona jest od dostępności miejsc.